Produkty pro čepice von dutch (7)

Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

Sýr METRO Chef Pecorino Romano DOP o hmotnosti 3 kg je italská delikatesa, ideální pro přidání doteku autentické chuti do vašich pokrmů. Se svou bohatou vůní a silnou chutí přináší tento sýr do vašich jídel bohatství chutí. Balení o hmotnosti 3 kg pro uspokojení vašich potřeb v oblasti stravování.
ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg. Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní. Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.
Sardinský Pecorino - Sardinský Pecorino DOP

Sardinský Pecorino - Sardinský Pecorino DOP

Nejlepší sardinské pecoriny dostupné v našem obchodě. Vysoce kvalitní typické produkty.
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Odrůda: 100% Arneis. Vinifikace: fermentace v tonneaux z francouzského dubu a akácie. Zrání: pobyt "sur lies" v tonneaux až do následující sklizně. Barva: intenzivní slámově žlutá. Vůně: elegantní a komplexní, s tóny zralého ovoce dobře spojenými s akáciovým medem a sladkými kořením. Chuť: slaná a plná, s dlouhým a přetrvávajícím závěrem. Alkohol: ±13,5%. Gastronomické párování: je vhodné k předkrmům, jemným prvním chodům, pokrmům na bázi ryb a bílému masu. Podávejte při teplotě kolem 8°C.
Kozi sýr - Mudosu

Kozi sýr - Mudosu

Sýr z kozího mléka, který zachycuje podstatu a tradici Sardinie. Jeho pasta, žlutavě slámové barvy, se vyznačuje řídkým okem a pravidelnou, zrnitou strukturou, symbolem pečlivé a řemeslné výroby. Vůně tohoto sýra se s dozráváním zesiluje, což nabízí bohatý a lákavý čichový zážitek. Chuť Mudosu se mění od sladké, když je mladý, po příjemně pikantní s dozráváním, což poskytuje dokonalou rovnováhu mezi jemností a intenzitou. Tento sýr je vyráběn výhradně z kozího mléka pocházejícího z Ogliastry, regionu proslulého chovem koz, a je poctou kvalitě a excelenci sardinské produkce. S cylindrickým tvarem, hladkou a pevnou kůrou v barvě od světle hnědé po tmavou a nepoživatelnou kůrou, je Mudosu speciální sýr, ideální pro ty, kteří hledají jedinečnou chuť, bohatou na eleganci a rafinovanost.
PECORINO CONTADINO NOCE - Zrálý

PECORINO CONTADINO NOCE - Zrálý

Nechceme působit monotónně tím, že se neustále odvoláváme na tradice minulosti, chceme jednoduše nabídnout současným chutím něco, co by byla škoda neznat. PECORINO CONTADINO je zvláštní sýr s mírně hořkým nádechem, díky čemuž zraje pod vrstvou ořechových listů. Určitě bychom ani s velkým úsilím nedokázali slovy popsat dobrotu tohoto cenného a starobylého SÝRA; co však můžeme s jistotou říci, je, že chuť je ohromující!!! VYZKOUŠEJTE A UVIDÍTE!!! Tvar je misky o hmotnosti přibližně 1,400 kg. Zrání trvá minimálně 120 dní, z toho 90 dní pod ořechovými listy, ze kterých absorbuje aroma, které proniká do těsta a činí ho tak UNIKÁTNÍM a EXKLUZIVNÍM!!!